Workshop liquid emulsion

Geplaatst op

Tijdends deze workshop leer je een foto afdrukken op glas, metaal, hout, textiel en/of papier.  We bereiden het materiaal waarop we willen afdrukken voor en brengen er een fotogevoeilge laag op  aan. Terwijl dat materiaal droogt, maken we digitale negatieven op basis van foto’s die je meebrengt. Werk je liever met meegebrachte negatieven, dan maken we samen een selectie uit negatieven die je meebrengt. Daarna belichten we het materiaal met jouw negatieven en leren we welke handelingen er nog nodig zijn in de donkere kamer om te komen tot een goede afdruk.

 De workshop duurt een hele dag.

Indien we de workshop doen op één dag gebruiken we voor deze afdrukken door ons voorbereid glas, metaal, hout, textiel en papier.

Indien je liever op eigen materiaal afdrukt,  dan spreiden we de workshop over twee halve dagen zodat de emulsie de tijd krijgt om uit te harden voor we ze belichten. Je kan na die tweede halve dag eventueel blijven verder werken in het atelier om nog meer afdrukken te maken op materiaal dat je gedurende de eerste halve dag voorbereidde.

De workshop wordt gehouden in fotoatelier De Zilverbeek
Alfons De Cockstraat4-6, 2020 Antwerpen
Het atelier is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en mensen die met de wagen komen kunnen gratis parkeren op onze privéparking

Prijs € 175

Je gegevens worden niet gedeeld met derden en enkel gebruik om je een paar keer per jaar een nieuwsbrief te versturen met aankondigingen van workshops, exposities of nieuwe projecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *