Beste wensen 2023

Geplaatst op

Het zou mij niet verbazen moest ik geen postadres hebben om jou ook een kaartje te sturen. Laat me gewoon in persoonlijk berichtje of mailtje weten waarheen ik dat kaartje kan versturen.

Nieuwjaarswensen, een jaarlijkse traditie die ik graag overneem van Man Ray. Die maakte tijdens zijn Parijse periode elk jaar een aantal nieuwjaarskaartjes voor zijn vrienden. Hij experimenteerde bij het maken van die kaartjes graag met allerlei technieken. Ik vind het in deze digitale tijden van nieuwjaarswensen via sociale media, messenger of SMS ook wel een leuk idee om gewoon per post een kaartje te versturen. Hier komen er elk jaar nog een paar toe, en die krijgen ook elke keer een mooi plekje.
De foto maakte ik ergens in november tijdens die uitzonderlijk warme periode die we toen hadden. Uitzonderlijk schrijf ik, maar ale het “het weer” gaat, zijn de uitzonderingen hoe langer hoe meer de regel aan het worden. De bloem kan niet tegen nachtvorst en had er in die november dagen al lang niet meer mogen geweest zijn.
Voel je dus niet beledigd als je geen kaartje kreeg, ik heb nogal een lukrake volgorde gebruikt en het stopte als de kaartjes op waren. Maar van veel vrienden heb ik gewoon geen postadres meer, alles verloop tegenwoordig via één of andere Messenger. Laat me gewoon in boodschap of mailtje weten waarheen ik dat kaartje kan versturen, dan verstuur ik met veel plezier ook eentje naar jou volgend jaar.

@fotoatelierdezilverbeek

#albumen #zouptrint #saltedpaper #saltprint #saltprints #saltprintprocess #analogphotography #bwphotography #filmisnotdead #blackandwhitefilm #darkroom #vintagephotography #earlyphotography #vintageprint #historicprocess #historyofphotography

Je gegevens worden niet gedeeld met derden en enkel gebruik om je een paar keer per jaar een nieuwsbrief te versturen met aankondigingen van workshops, exposities of nieuwe projecten.