Geef een unieke foto-ervaring cadeau

Geplaatst op

Ben jij of één van vrienden geïnteresseerd in de oorsprong van fotografie? Wil je meer weten en leren over één van de eerste fotografieprocedés : het natte plaat collodiumproces. Geef jezelf of een vriend(in) deze eendaagse workshop cadeau.

foto: Wouter Elsen, gemaakt tijdens workshop

In deze workshop leer je de basis van één van de allereerste fotografische procedés. Net zoals in de dit 19 eeuw leren we: het gieten van het collodium op aluminium of glas, het lichtgevoelig maken van de plaat, het juist belichten, ontwikkelen en fixeren en daarna het vernissen. Elk van de vier deelnemers neemt minimaal twee 4×5 zelfgemaakte tintypes mee naar huis. Om zoveel mogelijk aandacht te geven aan ieder afzonderlijk, werken we in een kleine groep.

Prijs:
Individuele sessie: 249,00
Groepsessie* (2-4 pers): 199,00
Materiaal, broodjes en drank inbegrepen

*De individuele sessies kunnen doorgaan op afspraak in een corona-proof omgeving.
**De workshops in groep kunnen georganiseerd worden van zodra de corona-maatregelen worden versoepeld.

De workshop wordt gehouden in fotoatelier De Zilverbeek
Alfons De Cockstraat4-6, 2020 Antwerpen
Het atelier is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en mensen die met de wagen komen kunnen gratis parkeren op onze privéparking

Je gegevens worden niet gedeeld met derden en enkel gebruik om je een paar keer per jaar een nieuwsbrief te versturen met aankondigingen van workshops, exposities of nieuwe projecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *